Hos oss finner du båtmotorer i alle størrelser og prisklasser. Vi har et bredt utvalg, og du kan velge mellom motorer fra forskjellige leverandører.

[child_pages]

Avator 7.5e fra Mercury

Opplev en ny måte å Go Boldly på med Mercury® Avator™ elektriske fremdriftssystemer.

Utenbordsmotorene Avator gir rolig, stille og jevn gange med intuitive kontroller og avansert teknologi som overvåker batteriets nivå og tilstand, slik at du helt og holdent kan bli ett med elementene og oppleve sjøen med full tillit. Mercury Avator er intelligent helelektrisk fremdrift, designet for å gjøre opplevelsen ukomplisert.
La din reise begynne med Avator.

Oppgrader med Mercury.

Båten din har fortsatt mange minner igjen å lage. Gi den kraften den trenger med en ny påhengsmotor fra Mercury.

DE BESTE PRODUKTENE HAR DE BESTE FORHANDLERNE.

Når du lager de beste marine produktene i verden, vil du ha de beste forhandlerne bak deg. Derfor sørger vi for at Mercury-forhandlerne er best utstyrt til å selge og betjene våre produkter. Med tusenvis av forhandlere over hele verden, kan du være trygg på at vi alltid er tilstede og klare til å hjelpe deg Go Boldly.

Mercury® 5.7L V10 350 og 400 hk Verado®

De helt nye Mercury 5.7L V10 350 og 400 hk Verado utenbordsmotorene fortsetter den legendariske Verado motorseriens arv med å gi førsteklasses ytelse på sjøen. Med styrken i bransjens første V10 naturlig aspirerte motor leverer de ekstraordinær kraft og muligheter slik at du trygt kan utforske utover horisonten.  SmartCraft®-teknologier og avanserte digitale instrumenter som gjør båtlivet uanstrengt. Verado utenbordsmotorer har eksepsjonelt jevn gange og er stillegående og raffinerte og vil redefinere båtopplevelsen din.