Mercruiser 5,0L MPI Seacore bensin hekkaggregat

mercruiserSeacoreMPI & TKS Motorer 3,0 TKS – 3,0 MPI – 4,3 TKS – 4,3 MPI – 5,0 MPI

MerCruiser Multi-Point Bensininnsprøytning (MPI) på hekkaggregat fra 135 hk til 260 hk

Alle nye hekkaggregater med Multi-Point Bensininnsprøytning (MPI) er utstyrt med SmartCraft-teknologi som overvåker og fintrimmer motoren for maksimal effekt ved hjelp av finesser som bensininnsprøytning på hver sylinder og «Engine Guardian»-systemet (motorovervåkning). En mer effektiv og praktisk kombinasjon av ytelse og beskyttelse.

MerCruiser Turn-Key Starting (TKS) forgassermotorer fra 135 hk til 190 hk

MerCruiser TKS-systemet benytter en nykonstruert forgasser som gir automatisk fetere blanding ved start i stedet for den tradisjonelle choken. TKS-systemet gir øyeblikkelig start, selv når det er kaldt. TKS er nå standard på alle forgassermotorer.

Alpha kjølevanndrenering. Kan leveres på SmartCraft MPI-modellene som er koblet til Alpha-drevet. Lett å komme til og lett å bruke.

Lett tilgjengelig girolje-indikator. Samtlige bensindrevne hekkaggregater er utstyrt med en lett tilgjengelig indikator for giroljenivå som kan kontrolleres og påfylles ombord i båten. Giroljenivået kontrolleres elektronisk gjennom Engine Guardian-eller lydvarslingssystemet.

Enkelt oljedreningssystem. Lett og raskt oljeskift. Systemet er standard på samtlige bensindrevne hekkaggregater.

Power Trim XD. Et minnesystem som kombinerer nøyaktig trimposisjon med en beskyttelsesfunksjon hvis drevet treffer en undervannshindring. Aggregatet går automatisk tilbake til normalstilling, slik at du fortsatt har kontroll over båten.

Lydvarslingssystem. Dette varslingssystemet avgir et lydsignal ved lavt oljetrykk, høy motortemperatur, høy transmisjonstemperatur (innenbordsmotorer) og lavt nivå på girolje (hekkaggregat). Standard på alle bensinmodeller inklusive hekkaggregater.

Myk og nøyaktig kontroll. For å si det enkelt, systemet DIgital Throttle & Shift (digital giring og gass – DTS) trekker digital presisjon inn i girsystemet ved å eliminere tradisjonelle kabler. Systemet kan leveres på MerCruiser 5,0 MPI.

Teknisk informasjon

Hk:     260
Kw:     194
Drive options:     Bravo 1, Bravo 2, Bravo 3