Med kraftige akselerasjoner, komfortabel hastighet som fort tar deg dit du skal og høye sikkerhetsnivåer er båtmotorer fra Volvo Penta noe av det beste vi kan tilby.

Kontakt oss for mer informasjon om disse motorene.

[child_pages]

Letthet

Volvo Penta-løsningene er utformet med enkelhet og nytelse i kjernen, og gjør hvert øyeblikk til sjøs til en fornøyelse. Våre intuitive løsninger er integrerte, brukervennlige og mer bærekraftige, og sikrer at livet til sjøs er tilgjengelig for alle.

Service og support

Med Volvo Penta får du tilgang til pleie døgnet rundt, uansett hvor du er i verden. Volvo Penta Action Service tilbyr deg støtte på flere språk, og setter deg i direkte kontakt med din nærmeste forhandler.

Historie om innovasjon

Med over 100 års ingeniørkompetanse er vi stolte av å utnytte mulighetene til sjøs. Fra banebrytende systemer som Assisted Docking til den enkle skjønnheten i Forward Drive, vil du alltid være ligaer foran.

Assistert dokking

Havet har en uforutsigbar skjønnhet. Vårt Assisted Docking-system møter denne usikkerheten ved å kontinuerlig stabilisere fartøyet ditt til du har lagt til kai trygt. Den kompenserer for dynamikken i vind og strøm, og gjør det mulig for både erfarne kapteiner og nybegynnere å manøvrere på trange steder, noe som muliggjør trygg og enkel båthavn under de utfordrende forholdene i travle marinaer.
Les Mer!